rezumat

Această diplomă unică BA (Hons) Interior Design Open pune accent pe remodelarea pozitivă a atitudinilor și preconcepțiilor de design interior. Este conceput pentru a promova ambiția și creativitatea, astfel încât elevii să devină visători spațiali, anchetatori arhitecturali și inovatori jucători ai interiorului.

Prezentarea generală a studiilor

Designul de interior BA (Hons) va încuraja studenții să provoace și să propună ocupații noi și inovatoare de spațiu și va permite studenților libertatea de a-și dezvolta propriile identități de design individuale, folosind software și tehnici digitale și analogice. Cursul va încuraja studenții să exploreze și să provoace creativ noțiunea de spațiu și modul în care acesta este utilizat, introducându-se treptat, în mod progresiv, la competențele tehnice, practice și profesionale ale designului interior. Elevii vor pune la îndoială atât metodele fizice, cât și cele invizibile, inițiază metode riguroase ale cercetării și experimentării bazate pe proces, ca fundație a modelelor imaginative și bine realizate.

Scopul diplomei

  • Extinderea accesului la educație în designul interior prin învățare deschisă și flexibilă.
  • Pentru a oferi un program de stimulare intelectuală, bazat pe un program de studiu de înaltă calitate și un suport tutore.
  • Dezvoltarea capacităților creative ale elevilor și capacitatea lor de a sintetiza, reflecta, răspunde, aplica și simula constatările.
  • Pentru a se asigura că elevii dezvoltă o abilitate la nivel înalt în 2D
  • Dezvoltarea înțelegerii critice a studenților cu privire la aspectele teoretice și conceptuale care stau la baza practicii designului interior și contextului social, istoric și cultural în care se practică.
  • Să promoveze standarde etice și profesionale la nivel înalt și o conștientizare a responsabilităților și a evoluțiilor din jurul designului interior.
  • Să dezvolte cursanții autonomi capabili să aplice abilități intelectuale și practice într-o zonă aleasă de design interior adecvată ocupării forței de muncă, studiilor ulterioare sau învățării de-a lungul vieții.
  • Pentru a oferi un mediu în care elevul are posibilitatea de a-și schimba viziunea asupra lumii și interacțiunea cu ea atât vizuală, cât și intelectuală.

Sectorul de creatie are doar 1,9 milioane de oameni in Marea Britanie.

Studiind diploma de design interior OCA BA (Hons), poți să-ți începi cariera în industria creativă lucrand cu jumătate de normă sau să faci un stagiu în timp ce îți câștigi calificările academice în același timp.

Obținerea unui grad în Design Interior vă pregătește pentru o carieră într-o varietate de domenii. Prin abilitățile practice și teoretice ample pe care le-ați dobândit în timpul studiilor, veți fi extrem de ocupabili nu doar pentru o carieră specială în domeniile Design Interior, ci într-o serie de sectoare și industrii. Pe lângă o carieră în calitate de designer de interior, veți avea o carieră, cum ar fi un profesor, un lector, un curator, un editor de artă sau un consultant, printre multe altele, deschise pentru dvs.

Datorită accentului pus de OCA asupra muncii practice, veți avea un portofoliu important de lucru pe care să-l luați cu potențiali angajatori și, dacă optați să folosiți un blog pentru a vă documenta călătoria de învățare pe tot parcursul studiilor, veți avea deja o prezență online bogată care poate fi un avantaj util în promovarea muncii viitoare în lume. Pentru mai multe informații despre carierele pe care le poate oferi OCA BA (Hons) Interior Design, vă rugăm să consultați Prospects.ac.uk.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la The Open College of the Arts »

Ultima actualizare Octombrie 3, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date