rezumat

Prin abordarea noastră de învățare deschisă, gradul de comunicare vizuală al OCA (cuprinzând cursuri de design grafic și de ilustrare) oferă o alternativă reală la învățarea tradițională în campus. Materialele noastre de cursuri de inspirație vă permit să lucrați în ritm propriu, în timpul dvs. și ori de câte ori alegeți să studiați.

Prezentarea generală a studiilor

Cursul de comunicare vizuală BA (Hons) oferă o experiență de învățare la distanță accesibilă, prin care elevii sunt încurajați să dezvolte un sentiment de anchetă vizuală, să-și extindă orizonturile și să înceapă să găsească o voce creativă personală în cadrul practicii lor. Cursul oferă o abordare interdisciplinară de studiu prin care elevii pot alege și explora o gamă largă de subiecte, care se îndreaptă spre specialități în design grafic, ilustrații sau o combinație a acestor subiecte.

Scopul diplomei

  • Să extindă accesul la educația de artă și design la nivel de licență prin învățare deschisă și flexibilă.
  • Pentru a oferi un curs interdisciplinar de studiu în ceea ce privește designul grafic și ilustrația prin care elevii dezvoltă specializări.
  • Pentru a oferi un program intelectual de stimulare a studiului bazat pe material de studiu de înaltă calitate și sprijinul tutorelui.
  • Să încurajeze dezvoltarea unei înțelegeri personale și / sau profesionale a practicilor de comunicare vizuală și să stabilească o vocație creativă personală în cadrul acestora.
  • O oportunitate pentru studenți de a-și aplica creativ abilitățile, cunoștințele și înțelegerea și într-o serie de contexte adecvate.
  • Dezvoltarea unor cursanți autonomi capabili să aplice abilități intelectuale și practice în cadrul ocupării forței de muncă, al unei practici unice, al unui studiu ulterior sau al învățării pe tot parcursul vieții.

Sectorul de creatie are doar 1,9 milioane de oameni in Marea Britanie.

Raportul privind rapoartele privind industria de design din 2010 a Consiliului de Design evidențiază faptul că 87% dintre consultanții de proiectare angajează mai puțin de 10 angajați, sprijinind ideea că designerii în curs de dezvoltare trebuie să aibă abilitățile necesare pentru a lucra în echipe mici și pentru a se putea stabili în întreprinderi mici ca liber profesioniști. Acest grad își propune să pregătească studenții să devină profesioniști în comunicarea vizuală și cursanți autonomi, capabili să-și aplice abilitățile intelectuale și creative într-un domeniu ales de angajare, studiu ulterior sau învățare de-a lungul vieții.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la The Open College of the Arts »

Ultima actualizare Octombrie 3, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date