Read the Official Description

Prezentare curs

Marketing este peste tot și are un efect profund asupra alegerile de zi cu zi ne face, de la hainele pe care le purta la la alimentele pe care le mânca. Cu toate acestea, excelență de marketing nu se intampla doar în mod automat; aceasta necesită aplicarea atentă a ambelor "științei" și "creativitatea" pentru a se asigura că produsul este comunicată cu succes la publicul țintă vizat.

Acest program de gradul onoruri de marketing vă oferă instrumentele de marketing esențiale și cunoștințele solicitate de către angajatori la locul de muncă la nivel mondial dinamice de astăzi. BA nostru (Hons) în Marketing (Top up) este conceput pentru a vă oferi o înțelegere globală a competențelor și practicilor cheie care directori de marketing si organizatiile lor folosesc pentru a lua decizii în cunoștință de cauză de marketing, care sunt vitale pentru succesul afacerii lor.

Mai exact, veți învăța cum să evalueze critic modelele cheie de marketing și să le aplice la o problemă de afaceri din viața reală, la nivel strategic, prin efectuarea proiect de cercetare proprii.

Despre Anglia Ruskin University: Elevii din beneficiu Anglia Ruskin University din perspective mari de angajare. Peste 90% dintre absolvenți sunt în ocuparea forței de muncă sau de studiu în continuare șase luni de la absolvire, ceea ce face a doua Anglia Ruskin University numai la Universitatea din Cambridge în acest sens. Anglia Ruskin University are peste 30.000 de studenți, și este unul dintre cele mai mari universitati din estul Angliei.

Care ar trebui să participe?

Acest program de gradul vă va dota pentru o carieră în industria de marketing, prin furnizarea unei game de abilități practice și teoretice, care sunt transferabile la funcția de marketing a oricărei organizații. Accentul globală a acestui program își propune să dezvolte capacitatea de a analiza strategic situații complexe de afaceri și de a spori conștientizarea a factorilor care modelează în prezent cerințele întreprinderilor și consumatorilor într-un context local și global. Acesta este angajarea și stimularea, cu accent pus pe dobândirea de abilități practice.

Cerințe de intrare:

 1. Educație echivalent secundar la trei GCSE și două niveluri A 2. Nivelul 5 avansată Diploma / Superior Diploma național sau 3-5 ani de experienta de marketing (evaluate de la caz la caz) 3. O buna cunoastere a limbii engleze Solicitanții care dețin EduQual Nivelul 5 Diploma Profesionala in Marketing Extended sau Edexcel Superior Diploma Național în piață va fi eligibile pentru intrarea direct la BA (Hons) în Marketing Top- Up.

Ce este inclus?

Următoarele este inclus pentru toate modurile de studiu:

 • Materiale de curs care includ note de curs structurate, aplicatii practice care dau exemple din lumea reală, și studii de caz care provoc să aplice cunoștințele dumneavoastră
 • Materiale de evaluare prin (IMSS) Sistem integrat de studiu modulare Platforma noastră de învățare E
 • LS Online comunitare pentru a păstra legătura și partaja cu studenții on-line colegi
 • Un e-bibliotecă cuprinzătoare, care conține textele de studiu recomandat și cărți de referință disponibile pentru lectură on-line
 • Rapoarte de piață Mintel, oferind rapoarte industrie, analiza financiara si informatii companie
 • Două publicații digitale gratuite pentru a sprijini revizuire dvs.

În plus, veți primi, de asemenea, următoarele:

 • Webinar de bun venit la curs începerea
 • Webinarii online pentru atribuire / ateliere de lucru examen
 • A-la-unu tutore dedicat este alocat pentru a oferi suport complet pe tot parcursul
 • Supravegherea pentru toate modulele proiect major

Modul sinopsis

Până la sfârșitul acestui program, ar trebui să fie în măsură să:

 • Să demonstreze o înțelegere globală a teoriei de marketing
 • Analiza comportamentului strategic de piață
 • Înțelegerea principiilor și responsabilitățile altor funcții de management, inclusiv a resurselor umane, contabilitate și finanțe
 • Arată o conștientizare reală și înțelegere a problemelor contemporane afaceri la nivel mondial

La un nivel mai practic, va fi capabil să:

 • Se aplică tehnici de relevante pentru a identifica și exploata oportunitățile de piață
 • Elaboreze obiectivelor de marketing adecvate în jurul atragerea clienților și de retenție
 • Planifica și executa proiecte de cercetare
 • Comunica eficient rezultatele la orice nivel este adecvat pentru publicul
 • Acest curs oferă un bun echilibru între conținut academic și profesional. Accentul se pune pe furnizarea de o pregătire bună în teorie marketing și management, în timp ce, de asemenea, pregătindu-vă pentru o cariera de succes. Acesta cultivă, de asemenea, capacitatea de intelectual pentru a vă permite să continue să dezvolte și să țină pasul cu un mediu de afaceri în schimbare.
Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by London School of Marketing »

Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
6 - 15 luni
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date