rezumat

Gradul OCA BA (Hons) Creative Arts vă oferă o oportunitate interesantă dacă aveți o pasiune pentru mai mult de o practică de artă creativă. Acest program de grad deschis vă permite să alegeți întreaga gamă de cursuri de învățare la distanță disponibile prin OCA, combinând studiul artei, creației, istoriei artei, tipăririi, sculpturii, muzicii, designului grafic, ilustrației, designului de carte și fotografiei. Puteți combina mass-media care vă interesează cel mai mult, studiind poezia și muzica, de exemplu, sau arta alături de scrierea creativă sau ilustrația împreună cu fotografia.

Prezentarea generală a studiilor

Creative Arts Open Degree oferă o oportunitate unică pentru studenții OCA de a-și îndeplini potențialul creativ prin studierea a două discipline în profunzime la nivel de grad. Dezvoltarea unui nou nivel de șase programe pentru acest grad oferă o oportunitate reală de a crește în capacitatea sa de a uni două discipline separate și de a crea un ultim corp de lucru, contextualiza această muncă și de a dezvolta o înțelegere a unei practici profesionale.

Scopul diplomei

  • Să extindă accesul la educație în artele creative la nivel de licență prin învățarea deschisă și flexibilă.
  • Asigurați-vă că elevii obțin competențele tehnice în fiecare dintre disciplinele alese pentru a forma o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară.
  • Pentru a oferi un program interdisciplinar de stimulare intelectuală de studiu, bazat pe materiale de studiu de înaltă calitate și pe suport de tutore.
  • Pentru a dezvolta capacitățile creative ale elevilor și capacitatea lor de interpretare și aplicare.
  • Dezvoltarea înțelegerii critice a elevilor asupra problemelor teoretice și conceptuale centrale ale practicii artei creative și ale contextului social, istoric și cultural în care este practicată.
  • Pentru a oferi un mediu în care studentul are posibilitatea de a-și schimba viziunea asupra lumii și a interacțiunii cu ea atât artistic cât și intelectual.
  • Promovarea standardelor etice și profesionale la nivel înalt și conștientizarea posibilităților oferite de dezvoltările existente și noi în domeniile artelor creative pentru a extinde domeniile lor de aplicare.
  • Dezvoltarea unor cursanți autonomi capabili să aplice abilități intelectuale și practice într-un domeniu ales de activitate artistică contemporană adecvată pentru ocuparea forței de muncă, continuarea studiilor sau învățarea continuă.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la The Open College of the Arts »

Ultima actualizare Octombrie 3, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date