sdcc05

Bachelor of Arts în Psihologie

Dezvoltat pentru a ajuta pe elevi să urmeze o creștere academice și personale, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă, programul de gradul de Psihologie on-line la San Diego, Christian College este angajat să predau studenților să aplice psihologia într-o multitudine de domenii, inclusiv de afaceri, educație, asistență socială și Mai Mult. Acest program de gradul este oferit on-line, în campus sau într-un format hibrid.

SDC studenții care urmăresc un Bachelor of Arts în psihologie grad în San Diego, și on-line, sunt prevăzute cu posibilități de cercetare, evaluarea programului, învățarea de serviciu, și multe altele. Aceste experiențe oferă studenților noștri cu o cunoaștere de lucru a teoriei psihologice, care serveste ca fundament al carierei lor în psihologie.

Elevii din acest program va avea posibilitatea de a lua cursuri de interesante și informative, cum ar fi durata de viata de Dezvoltare (HD 364), care este un studiu de creștere uman și dezvoltare, prin ciclul de viață. Luarea în considerare a dezvoltării fizice, emoționale, cognitive, sociale, morale, spirituale și de personalitate vor fi incluse.

Pentru a afla mai multe despre un Bachelor of Arts în Psihologie și de ce San Diego, Christian College ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, completați formularul de pe aceasta pagina!

Comunicare Opțiuni de carieră

  • Tehnician de Psihiatrie
  • Asistent de asistență socială
  • Director de servicii de voluntariat
  • Specialist Resurse Umane
  • Analist de cercetare de piata

Marturii

"Vă mulțumesc SDCC și întregul personal de dezvoltare pentru adulți!" ~ Patricia Scott

"Când am plecat, am fost copleșit de cât de sincer și pasionat personalul SPA a fost spre mine atingerea obiectivelor mele educaționale și personale." ~ Sheila Simons

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la San Diego Christian College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 anii
Price
- $ 439 Costul pe credit
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă