Read the Official Description

Programul de justiție penală online al Universității Reinhardt vă oferă flexibilitatea și oportunitatea de a vă completa studiile oricând, oriunde.

Noii studenți sunt acceptați în programele Associate of Science în Justiție Penală la fiecare opt săptămâni. Fiecare semestru de toamnă și de primăvară este format din șaisprezece săptămâni și este împărțit în două sesiuni de opt săptămâni. Semestrul de vară este de 14 săptămâni și este împărțit în două sesiuni de șapte săptămâni. Elevii vor lua două clase în fiecare sesiune pentru un total de patru clase (credite de 12 semestre) pe semestru.

Programul de 60 de ore ACJ poate fi finalizat în cel puțin cinci semestre, luând 12 ore de credit pe semestru. Până la 30 de ore de semestru de credit de transfer pot fi aplicate la acest program de grad. Cursurile vor fi predate 100% online.

CRJ 201 este necesar în primul semestru al înscrierii și trebuie să fie completat cu o notă de "C" sau mai bine să rămână înscriși în program.

Manualele pentru unele clase vor fi incluse în costul de școlarizare și vor fi disponibile pentru elev într-un format de carte electronică. Unele cursuri vor solicita elevului să achiziționeze un manual și / sau un software. În aceste cazuri, elevii pot comanda cărți online prin Librăria Universității Reinhardt.

Associate of Science în cerințele justiției penale

Cursuri majore necesare:

 • CRJ 201 Seminar de învățare online *
 • CRJ 300 Dovezi și proceduri penale
 • CRJ 310 Metode de cercetare în justiție penală
 • CRJ 320 Sondaj de aplicare a legii americane
 • CRJ 330 Studiul de gândire și practici corective
 • CRJ 340 Probleme etice în justiția penală

* Curs obligatoriu - trebuie să fie luate în primul semestru de înscriere

Oportunități de carieră

Oportunitățile în domeniul justiției penale sunt vaste și se extind de la oportunități locale, de stat și federale până la internaționale.

Programele de drept penal online ale Universității Reinhardt sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru succes. Programele servesc la pregătirea elevilor pentru un nivel de intrare și avansare într-o varietate de domenii de carieră pentru a include:

 • Corectarea
 • Instanțele
 • Aplicarea legii
 • Probațiune și parole
 • Securitate

Aceste programe online de la Reinhardt sunt concepute pentru a ajuta studenții care își construiesc o carieră în justiția penală, nu aceia care caută pur și simplu un loc de muncă.

Program taught in:
Engleză
Reinhardt University - Online Programs

See 3 more programs offered by Reinhardt University - Online Programs »

Last updated March 9, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 2019
Iunie 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Mai 2019
Application deadline
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Mai 2019

Iunie 2019

Aug. 2019