Read the Official Description

Noii studenți sunt acceptați în programele Associate of Administration Administration la fiecare opt săptămâni. Fiecare semestru de toamnă și de primăvară este format din șaisprezece săptămâni și este împărțit în două sesiuni de opt săptămâni. Semestrul de vară este de 14 săptămâni și este împărțit în două sesiuni de șapte săptămâni. Elevii vor lua două clase în fiecare sesiune pentru un total de patru clase (12 credite semestru) pe semestru.

Programul de 60 de ore ABA poate fi finalizat în doar cinci semestre, luând 12 ore de credit pe semestru. Până la 30 de ore de semestru de credit de transfer pot fi aplicate la acest program de grad. Cursurile vor fi predate 100% online.

RHU 101 este necesar în primul semestru al înscrierii și trebuie să fie completat cu o notă de "C" sau mai bine să rămână înscriși în program.

Manualele pentru unele clase vor fi incluse în costul de școlarizare și vor fi disponibile pentru elev într-un format de carte electronică. Unele cursuri vor solicita elevului să achiziționeze un manual și / sau un software. În aceste cazuri, elevii pot comanda cărți online prin Librăria Universității Reinhardt.

* Cele mai multe cursuri MATH și BUS 150 necesită achiziționarea de software.

Asociat de Cerințe de Business Administration Degree

Cursuri majore necesare:

 • RHU 101, Seminar de învățare online *
 • BUS 101 Introducere în afaceri
 • BUS 103 Bazele cercetării
 • BUS 201 Principiile contabilității I (financiare)
 • BUS 202 Principiile contabilității II (managerială)
 • BUS 205 Principii ale economiei (Micro)

* Curs obligatoriu - trebuie să fie luate în primul semestru de înscriere

Oportunități de carieră

Absolvenții programului de administrare a afacerilor lucrează în domenii care acoperă o varietate de sectoare, inclusiv tehnologie, asistență medicală, producție, construcții, transport și servicii publice.

 • Administrare
 • Analiza afacerilor
 • Management general
 • Resurse umane
 • Marketing
 • Operațiuni

Programul nostru este conceput pentru profesioniștii care doresc să intre sau să avanseze cariera într-o gamă largă de aplicații de afaceri. De la corporații majore la întreprinderi independente, diplomele noastre de administrare de afaceri acreditate pot fi aplicate în aproape orice domeniu din lumea afacerilor. Abilitățile și cunoștințele pe care le obțineți vă vor oferi un avantaj competitiv în înțelegerea și aplicarea conceptelor, teoriilor și practicilor. Absolvenții noștri lucrează în numeroase poziții de tip, începând de la întreprinderi mici la lideri mondiali, precum și organizații non-profit și profit. Aceste programe vă vor oferi o bază solidă de afaceri, din care puteți avansa și crea prin promovare.

Program taught in:
Engleză
Reinhardt University - Online Programs

See 3 more programs offered by Reinhardt University - Online Programs »

Last updated March 9, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 2019
Iunie 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Mai 2019
Application deadline
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Mai 2019

Iunie 2019

Aug. 2019