Aveți deja o fundație bună în limba arabă?

Programul Advanced Arabic Premium este un curs dedicat online de studiu . Programul este conceput pentru studenții individuali care au studiat arabă timp de cel puțin doi ani. Elevii pot să înceapă în orice moment și să studieze în propriul ritm și în funcție de propriul calendar al timpului. Nu sunt necesare alte materiale suplimentare.

ArabicOnline.Eu este cursul original recunoscut la nivel internațional al limbii arabe ca limbă străină . Susținută de Comisia Europeană și destinată cursanților europeni și occidentali.

Arabic Online este publicat de Pendragon Educational Publishers , o companie din Marea Britanie care se specializează în dezvoltarea de cursuri de limbi străine de înaltă calitate.

Caracteristici cheie - trei programe online

Intermediar arabă

Acest curs conține 8 unități interactive care utilizează numai scriptul arab pentru a practica abilitățile de comunicare în situațiile sociale și de afaceri de zi cu zi. Activități extinse, inclusiv jocuri de rol, exerciții de scriere, materiale de studii gramaticale arabe și informații culturale.

Arabian Grammar Explorer

Acest curs se concentrează asupra subiectelor gramaticale de bază pentru revizuire și consolidare. Folosește numai scriptul arab.

Advanced Arabic

Acest curs conține 12 unități cu texte avansate, înregistrări audio și exerciții interactive. Subiectele variază de la Media Arabic la corespondența prin e-mail.

Cursul se concentrează asupra înțelegerii cititului, exercițiilor avansate de scriere arabă, studiului, analizei și practicării temelor și temelor gramaticale importante, împreună cu exerciții pentru practică suplimentară.

"Acesta este cel mai bun curs interactiv online care combină cele trei aptitudini importante în învățarea limbilor străine: citirea, ascultarea și scrierea"

Lydia Collins

Arabic Language Coordinator, Universitatea din Cambridge

Program predat în:
Engleză
Arabic

Vezi 3 mai multe cursuri de la Pendragon Educational Publishers »

Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Price
59 GBP
Abonament la 12 luni. Abonamentele nu sunt reînnoite automat.