Analiza datelor pentru managementul cursului de certificare 0nline

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Echipați-vă cu cunoștințele teoretice și abilitățile practice pentru a înțelege, interpreta și comunica date pentru a lua decizii mai bune și a oferi organizației dumneavoastră un avantaj competitiv. Ghidat de experți LSE, acest curs de opt săptămâni vă ajută să înțelegeți cum modelele bazate pe date pot informa decizia și strategia bazate pe dovezi. Explorați modalități prin care puteți extrage informații despre afaceri din date și prezice tendințele viitoare.

După finalizarea acestui curs de certificat online, veți pleca cu:

 • Instrumentele de analiză, interpretare și comunicare eficientă a datelor
 • Capacitatea de a evalua fiabilitatea și validitatea datelor pentru a extrage informații despre afaceri
 • Tehnicile de motivare a deciziilor bazate pe date cu încredere în organizația dvs.
 • Posibilitatea de a utiliza Tableau pentru a analiza și prezenta date cu impact

Structura cursului

London School of Economics and Political Science (LSE) colaborează cu GetSmarter, un brand de 2U, Inc., pentru a crea o nouă clasă de experiență de învățare - una antrenantă, colaborativă și accesibilă. Profitați de modelul de învățare part-time (7-10 ore pe săptămână) și de sprijinul unui Manager de Succes, deoarece obțineți un certificat de competență LSE.

Printr-o colecție diversă de resurse de învățare, veți obține o înțelegere a modului în care modelele bazate pe date pot informa strategia managerială și luarea deciziilor. Veți dezvolta abilități de vizualizare și raportare a datelor din Tableau și veți completa un proiect de tip „piatră” care vă demonstrează capacitatea de a analiza și comunica informațiile despre date. Modulele sunt lansate săptămânal, permițând o abordare flexibilă, dar structurată a învățării.

Subiectele abordate la curs includ:

 • Luarea deciziilor în condiții de incertitudine
 • Vizualizare date și statistici descriptive
 • Cuantificarea riscului prin probabilitate
 • Integritatea datelor și inferența statistică
 • Decizii bazate pe dovezi
 • Înțelegerea cauzelor lucrurilor
 • Prognoza seriilor de timp
 • Furnizarea de perspective prin povestiri

Descărcați prospectul de curs pentru a afla mai multe.

Descărcați prospectul

Cine va beneficia?

Acest curs va apela la profesioniștii din orice sector interesat să-și îmbunătățească abilitățile calitative și capacitatea de a aduce contribuții mai informate la luarea deciziilor și strategiei corporative.

Cum să se înregistreze

Nu există taxe de înregistrare sau cerințe academice pentru acest curs online. Este disponibil pentru profesioniști, indiferent de locație, studiu academic sau experiență de muncă. Cu toate acestea, pentru a finaliza un curs, veți avea nevoie de un cont de e-mail curent și acces la un computer și la internet, precum și un Reader PDF. Este posibil să fie nevoie să vizualizați prezentările Microsoft PowerPoint și să citiți și să creați documente în Microsoft Word sau Excel. Alfabetizarea numerică și pe calculator vor fi avantajoase.

Înregistrează-te acum!

Întrebări frecvente

Acest curs este prezentat în totalitate online, în colaborare cu liderul în educația online GetSmarter . Vizualizați cursul de certificare online Data Analysis for Management pentru a afla datele viitoare ale cursului, prețul cursului și multe altele.

Descărcați prospectul pentru a afla mai multe despre acest curs de certificat online.

Voi avea timpul?

Modelul de învățare al GetSmarter este conceput pentru a vă ajuta, ca profesionist în muncă, să vă îmbunătățiți abilitățile fără a vă compromite cu responsabilitățile în muncă și în familie. Cursul este împărțit în module săptămânale, gestionabile, cu termene incrementale, concepute pentru a vă ajuta să vă deplasați pe durata cursului și să vă permită flexibilitatea de a lucra atunci când vi se potrivește cel mai bine. De asemenea, aveți acces la Managerul dvs. de succes, care vă va ajuta să stabiliți obiective, să urmăriți etapele cheie, să vă gestionați timpul și să câmpiți orice solicitări administrative pe care le puteți avea.

[Solicitați un apel]

Dacă aveți întrebări, contactați:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Citeste mai mult

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii