Analiza și marketingul de date MSC (CIM)

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Știind cine să comercializeze și cum să ajungă la această audiență poate oferi organizațiilor un avantaj major. Programul Online Analytics și Marketing (CIM) de la Arden University combină aceste două discipline pentru a vă oferi capabilități avansate de gestionare a datelor pentru a vă maximiza potențialul de marketing.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a datelor și de marketing, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Acest program profesional este acreditat de Chartered Institute of Marketing, astfel încât să puteți fi sigur că cariera de marketing are cea mai bună fundație.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită gestionării proiectelor.

Module de curs

Marketing strategic - (CIM)

Faceți cunoștință cu partea strategică a marketingului și cu avantajul competitiv care poate fi obținut dintr-o analiză a situației. Veți dezvolta decizii eficiente, în timp ce aflați importanța creșterii durabile, căutată de fiecare organizație.

Marketing international

Extindeți-vă cunoștințele dvs. de marketing, întinzându-l în toate colțurile lumii. Veți ajunge să recunoașteți natura complexă a marketingului internațional și a numeroaselor sale etape diferite, învățând să planificați strategic și să explorați profund teoriile care stau la baza proceselor de marketing din străinătate.

Metrici de masterat - (CIM)

Învață să joci jocul numerelor cu instrumentul puternic de date și flexezi abilitățile tale numerice, luând decizii de marketing informate. Învățați arta tehnicilor de măsurare și înțelegeți rolul măsurătorilor de marketing într-o organizație.

Strategia digitală

Cu marketingul digital în centrul strategiilor de marketing moderne, acest modul oferă o perspectivă relevantă asupra modului în care organizațiile utilizează mediile digitale pentru a-și comercializa efectiv produsele și serviciile și pentru a-și atinge obiectivele de afaceri. Veți câștiga cunoștință cu o gamă largă de instrumente de evaluare digitală și veți utiliza aceste constatări pentru a dezvolta o strategie flexibilă, permițându-vă să vă adaptați rapid la nevoile pieței în schimbare.

Manipularea datelor și luarea deciziilor

Cu acces la mai multe date decât oricând, cei echipați să gestioneze și să interpreteze aceste date pot adăuga o valoare reală la locul de muncă. Obiectivul acestui modul este de a învăța cum să interpreteze datele și să ia decizii cheie în afaceri, care modelează viitorul unei organizații.

Vizualizarea și interpretarea datelor

Obțineți abilitățile esențiale de date care dau întreprinderilor avantajul competitiv semnificativ prin învățarea de a prezenta aceste date într-o manieră universală, care poate fi înțeleasă atât de către specialiști, cât și de către cei care nu sunt specialiști.

Proiect de cercetare

Acest proiect vital vă oferă șansa de a cerceta o zonă aleasă de dvs., în legătură cu tema programului și de a vă dezvolta abilitățile critice. Veți crea o propunere de cercetare și veți alege între o disertație convențională sau un articol academic și o prezentare. Apoi, veți aplica toate cunoștințele dvs. din program cu posibilitatea de a vă conecta cercetarea la nevoile dvs. reale de lucru.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul MSC Data Analytics și Marketing (CIM) , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Servicii Web Amazon
Odată cu creșterea cererii pentru angajații din cloud, AWS Educate oferă o poartă academică pentru următoarea generație de profesioniști IT și cloud

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

„Cea mai bună parte a acestui program a fost faptul că simt că obțin cunoștințe utile și practice în timp ce progresez prin cursuri. Cu cât studiez mai mult, cu atât vreau să studiez. Acest sentiment este cu adevărat motivant, mai ales atunci când îl compar cu studiile mele din alte instituții academice. Flexibilitatea este un alt mare avantaj al programului Arden. ”Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgia


Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • O diplomă de diplomă din Marea Britanie la un minim de clasa a doua (2.2) sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.5 sau echivalent (nu mai puțin de 6.0 în orice element).
Dacă nu am calificări academice?

În mod pozitiv, încurajăm și luăm în considerare cererile celor care au o experiență de management substanțială (de obicei 5 ani) capabilă să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vom cere CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Taxe

9.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 9.550 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin