Afacere BA (Hons) (Marketing) (Sus)

Generalități

Programul de descriere

Marketingul este o parte esențială a unei afaceri, nu doar în atragerea de clienți, ci și în alimentarea informațiilor către echipa de management pentru a sprijini o luare de decizii și o planificare eficientă. Pe parcursul acestui curs, modulele noastre vă vor oferi cunoștințe de specialitate alături de o serie de abilități practice care vă vor permite să deveniți un practicant eficient în acest domeniu.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest Top-Up vă va permite să obțineți un grad complet de onoruri universitare în afaceri (marketing), dacă ați finalizat anterior un HND în afaceri sau echivalent. Afacerea online (marketing) de la Arden University (marketing) (Top-Up) va dezvolta o înțelegere largă a instrumentelor strategice de marketing și a teoriilor esențiale pentru succesul afacerii.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile în jurul angajamentelor existente. Acest program vă va ajuta să vă bazați cunoștințele existente pentru a face următorii pași în lumea afacerilor și vă va oferi o bază excelentă pentru cariera viitoare.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat cu un accent special pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor de marketing pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările în cadrul organizației dvs.

Module de curs

Nivelul 6

Probleme de management contemporan
Folosind cea mai actuală gândire, acest modul analizează problemele cu care se confruntă managerii de azi, inclusiv durabilitatea, alegerile morale și etice și valorile corporative. Veți reflecta asupra lumii în schimbare, inclusiv a globalizării, a comunităților în care trăim și a modurilor în care se schimbă peisajul nostru economic.

Management strategic
Aflați cum puteți proiecta foaia de parcurs pentru a duce afacerea dvs. la succes în acest modul, aplicând o serie de teorii și tehnici strategice. Vei analiza fuziunile și achizițiile, lucrând cu partenerii, planificarea națională și internațională și modul în care organizațiile își îndeplinesc planurile prin gestionarea eficientă a schimbărilor.

Gestionarea Sinelui și a altora
Acest modul continuă tema de susținere și dezvoltare pe tine și pe ceilalți. Aflați tehnici de gestionare a stresului, gândire pozitivă și dezvoltare asertivă, alături de instrumente pentru creativitate și luarea deciziilor. Veți examina totul, de la recrutare până la conducerea echipei.

Management International
Aflați în modul în care companiile internaționale funcționează cu echipe din întreaga lume. Învățați să gestionați echipe îndepărtate cu diferențe culturale, folosind cele mai eficiente tehnici.

Metode de cercetare și disertație
Cu îndrumătorul tău de supraveghere, veți determina o zonă interdisciplinară legată de gradul dvs. de cercetare, oferindu-vă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul de BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Cu siguranță l-aș recomanda pe Arden pentru că înveți să cercetezi și să rezolvi singur problemele și ai nevoie de o copie de rezervă cu îndrumătorii, dacă este nevoie."

Marcel Wahrhaftig,
Business BA (Hons) (CMI)
Germania

118147_klSkK5E0.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate care a fost esențială. Mă simt onorată să studiez în timp ce lucram și am crescut o familie".

Laura Benson,
Business BA (Hons) (Marketing)
Regatul Unit

Cerinte de eligibilitate:

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Un HND în afaceri, sau echivalent, a oferit învățare prealabilă în concordanță cu nivelul 5 al zonei funcționale (finanțe, resurse umane, marketing, operațiuni)
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).

Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin