Care sunt obiectivele acestui curs?

Ajunge la trântă cu conceptele majore din spatele de lucru cu Adobe Flash Lite și pentru a obține o perspectivă cu privire la modul de a pune în aplicare aceste concepte pentru a crea o aplicație mobilă funcțională.

  • Elemente fundamentale de dezvoltare Flash Lite, inclusiv Flash IDE și emulator mobil.
  • Aflați cum puteți să utilizeze capacitățile sistemului la codul aplicațiilor bine proiectat.
  • Cum se dezvoltator interfața cu utilizatorul, inclusiv controlul obiectelor vizuale folosind ActionScript 2.0, definind funcții cheie și atașarea în mod dinamic clipuri video.
  • Aflați cum puteți să construiască un jocuri pe mobil, inclusiv actualizări de scor, care se încheie jocul și detectarea limitelor de scenă și ciocnirile obiect.
  • Obțineți o perspectivă asupra modului de a scrie date persistente în receptor, inclusiv crearea și distribuirea de obiecte și crearea de evenimente de expediere.
  • Aflați cum puteți să încărcați date dinamice prin conexiuni socket XML și modul de a crea și a trimite mesaje de nod XML.
  • Aflați cum puteți să încărcați aplicațiile Flash Lite pe un binar Runtime Environment pentru Wireless dispozitiv (infuzare).
  • Lucra cu sunet și video în Flash Lite și să învețe cum să se testeze pentru capabilități video.

Cine este destinat?

Acest curs este perfect pentru oricine care ar dori să lucreze cu Adobe Flash, indiferent dacă acestea sunt noi la software-ul sau în căutarea pentru a obține doar o până la data de cunoștințe.

Cerințe

Nu există premise pentru acest curs.

Ce marchează acest curs în afară?

Elevii care termina acest curs va fi capabil să funcționeze în roluri, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dezvoltator de aplicatii, dezvoltator de software și dezvoltator de telefonie mobilă.

Ce se întâmplă după solicitarea de informații?

După ce s-au interesat veti fi contactat de unul din carieră specialist noștri consilieri care vor fi în măsură să vă furnizeze orice informații suplimentare de care aveți nevoie.

Program predat în:
Engleză

Vezi 173 mai multe cursuri de la E-Careers »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
185 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date