Administrarea doctor afaceri (dba)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală

Scopul Doctor of Business Administration program este de a extinde înțelegerea unui individ a proceselor manageriale și inter-relațiile dintre aspectele interne și internaționale. Programul este conceput pentru a pregăti lideri de funcții de conducere de nivel, cu o lățime de cunoștințe pentru a aborda provocările legate de probleme internaționale complexe. La finalizarea programului, DBA absolvent vor fi pregătite atât în ​​teorie și în practică cu privire la modul de a gestiona în arena internațională pentru o gamă largă de tipuri de afaceri în piața globală.

Obiectivele programului:

  • Pentru a spori înțelegerea comportamentului uman în cadrul organizațiilor internaționale / globale - Pentru a spori cunoașterea problemelor de resurse umane cu care se confruntă organizațiile internaționale - Pentru a construi o înțelegere de organizare industrială și teoria organizațională în operațiuni globale / internaționale - Pentru a construi o bază solidă în managementul afacerilor și cercetare de decizie la nivel înalt de luare în afaceri - Pentru a construi o înțelegere a strategiei de organizare si performanta firmei - Pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile în metodologiilor de cercetare

Managerii trebuie să fie în măsură să comunice în mod clar și convingător, dacă acestea sunt pentru a servi ca lideri în afaceri, guvern, și organizații non-profit. Prin urmare, programul pune accentul pe diverse strategii pentru a comunica eficient, atât oral și în formate scrise.

Criterii de admitere

Fiecare solicitant de admitere se va da o evaluare personală a lor de înregistrare academice și rezultatele la testele naționale pentru a ajuta la evaluarea sansa lor de succes în finalizarea acestui program de studiu.

Criteriile incluse în această evaluare sunt:

Un record solid de licență. Zona a solicitantului de studii este mai puțin importantă decât realizarea de un record de succes de realizare academice.

O a obținut diploma de master. În cazul în care gradul nu este un Master of Business Administration (MBA), atunci este nevoie de o diplomă de master într-un domeniu strâns legate. Solicitanții care nu s-au angajat MBA cursuri ar putea fi necesare pentru a finaliza până la patru cursuri de pregătire pentru a asigura disponibilitatea pentru rigorile de studii doctorale în afaceri și management.

Succesul a demonstrat în funcționarea unei afaceri, nu-pentru-profit, sau o agenție guvernamentală.

Declarație personală a solicitantului de motiv lui sau ei pentru urmareste un program de gradul de doctorat și modul în fundal solicitantului el sau ea a pregătit pentru succesul academic. Rezultatele de testare Admitere Graduate Management (GMAT) nu sunt necesare pentru admiterea la programul. Solicitantului, cu toate acestea, ar putea dori sa se prezinte aceste scoruri în susținerea cererii sale sau a ei.

Solicitanții a căror diplomă de absolvent a fost finalizată într-o altă limbă decât limba engleză trebuie să prezinte dovezi de competență limba engleză, fie prin TOEFL sau Ilets scoruri ca o parte din materialele lor de admitere.

Structura programului

Programul este conceput într-un format cohorta. Studenții sunt parte dintr-un grup format din alte Doctoranzi care progresul prin programul împreună. Această abordare creează învățarea prin dinamica de grup și ajută la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor vitale pentru realizarea în lumea de afaceri.

Este de așteptat ca elevii să ia două cursuri pe termen lung (semestru), până când ajung la nivelul de disertație, după care fiecare curs trebuie să fie luate secvențial. Durata programului este planificată pentru trei (3) ani. În cazul în care un student poate demonstra circumstanțe atenuante, timpul de finalizare poate fi extinsă la fel de mult ca patru și jumătate (4 1/2) ani, cu aprobarea decanului.

Programul este format din 60 de credite, după cum urmează:

  • 36 de credite de cursuri majore - 12 de credite de cursuri de cercetare - de 12 de credite de cursuri de disertație
Ultima actualizare Aprilie 2015

Despre facultate

Dulles University is dedicated to the delivery of collegiate education in a manner that respects the dignity, worth and potential of each and every student. By creating an environment whereby knowledg ... Citeste mai mult

Dulles University is dedicated to the delivery of collegiate education in a manner that respects the dignity, worth and potential of each and every student. By creating an environment whereby knowledge is acquired and developed and where creative activities seek to enrich the experiences of the student to be prepared for a global society, the University prepares its students for a range of employment opportunities. Citește mai puţin