Read the Official Description

Scopul lor este de o poziție de management trainee sau de management în economie - poate chiar la nivel internațional? Ei se străduiesc pentru conținut de management profunzime în domeniul Business Administration? După gradul de succes prima economică pe care ar dori să se specializeze în continuare? Apoi, oferă o diplomă de master în administrarea afacerilor cele mai bune oportunități de dezvoltare pentru cariera: atinge nivelul de management în companiile cu combinația de expertiză și abilități sociale interfață tehnică. Finalizarea studiilor personalizate pentru lumea afacerilor de astăzi, cu o diplomă de master în administrarea afacerilor!

Structura cursului dvs.

Programul de Master "Administrarea Afacerilor - Master Of Arts„Este împărțit în patru clădiri pe fiecare semestru altele:

 • Semestrul 1: Lărgiți fundație existentă în cele mai importante pentru disciplinele de afaceri: marketing, controlul, guvernanța corporativă și dezvoltarea organizației / business.
 • Semestrul 2: Deal cu sisteme integrate de management, etica în afaceri și durabilitate. Toate aspectele legate de managementul intercultural, managementul informațiilor și cunoștințelor, managementul proceselor și managementul durabil sunt punctul central al doilea Semestrul.
 • Semestrul 3: Atelierul de proiect vă va pregăti în managementul de proiect aplicat în prezent. Pentru a transfera cunoștințe teoretice privind practica în condiții de siguranță. Pentru a ascuți profilul, selectați unul dintre cele patru posibile domenii de specializare: Psihologie de afaceri, dezvoltarea personalului / coaching-ul, de management de logistică și de management internațional.
 • Semestrul 4: Acum aveți posibilitatea de a lucra în mod independent o problemă dintr - o zonă de subiect selectat. Cu teza ta, finalizarea studiului. Tu controlezi sarcina folosind metode științifice și acoperă zone predeterminate de cercetare de la anumite.

Utilizare ca student la AKAD și opțiunea interesantă a unei vizite de studiu de trei saptamani la Sacramento: Programul Campus California!

specializare

 • Psihologia WIP82 Industrială și Organizațională | WIP83 | WIP84
 • Dezvoltare personală / Coaching PER69 | PER68 | SQL05 | PER86
 • Management Internațional IKK60 | IKK65 | UFU84
 • Managementul logisticii LPM80 | LPM81 | LPM82

perspective

Perspectivele pentru Determinată - învățământ la distanță pentru Administrarea de Master Business

Cu înaltă calificare talent de management are de ani de cele mai bune perspective de carieră - și în creștere. Cu o diplomă de master vă recomandăm în companii din toate industriile pentru transferul de responsabilitate de management: prin management largă de know-how și expertiză avansată. Studiile lor "Administrarea Afacerilor - Master Of Arts„Este preparat ideal pentru conducerea.

masteratului la AKAD: digitale, oriunde, oricând

Cu campusul AKAD digital, cel mai eficient la master

Utilizați resursele de timp optim și de a sprijini stilul de învățare cu unități de studiu adaptate, planificarea auditului flexibil și combinația potrivită de auto-dirijată și supravegheată de învățare!

Digitala AKAD Campus simplifică achiziționarea part-time a unui grad de master universitar: Ca un punct central în studiul acestei piețe virtuale ofera tot ceea ce are nevoie de un succes studii universitare: Când și cum doriți să fie în picioare acolo materiale de studiu online de planificare de audit elaborat se face în mod eficient și păstra cu ușurință în contact cu elevii dumneavoastră colegii. Rascher, în timp ce achiziția de cunoștințe solide pe Campus AKAD stimula motivația și arată succesul de învățare imediat. Campus AKAD vă permite să mod individual la Master:

 • De învățare la distanță: scrisori practice, în timp util și în mod clar structurate de studiu - să înțeleagă unități care vin cu ușurință la casa ta de învățare!
 • Distanța de e-learning: învățarea eficientă prin exerciții online, coaching-ul on-line și de formare bazate pe web - fiabilitate, astfel încât conținutul sunt sigure!
 • Interactivă E-Learning: supravegheat personal de tutori și în schimb direct cu colegi - valoare adăugată cunoștințe și disponibilitatea directă a conținutului pentru a spori motivația!
 • Seminarii (opțional): în plus față de seminariile de pe site-ul de învățare virtuale - aplicarea unor metode învățate în întrebări concrete imediat!

Cerințele de admitere

La momentul inițial, aveți deja o diplomă universitară economică sau o diplomă universitară echivalentă, în conformitate cu Legea învățământului superior.

Ce anume se află în procesul de învățare Administrarea Afacerilor Master distanta?

Transparența conținutului este importantă pentru noi. ca să ia o privească în Exemplu de studiu Scrisoare MA_Business_Administration_UFU613 învățământul la distanță de Master Business Administration. Focus: "Principles of Corporate Governance". A se vedea pentru tine: Campusul AKAD cu său flexibil, individual și eficient Modelul de studiu face accesul la toate conținutul Master în Business Administration ușoară: Pentru că înveți unde și când doriți să aranjeze studiile de locuri de muncă cel mai bine cu resursele de timp individuale - în funcție de dorințele dumneavoastră.

Oferta noastra pentru tine: test studiile de masterat la Universitatea AKAD 4 săptămâni de probă. pentru întrebări pe „studiu part-time“ este nostru prietenos și calificat AKAD Academic Avizare prin apel la 0711 81495-400 ca pentru tine personal. Așteptăm cu nerăbdare să de la tine - și să vă ajute cu o realizare gol rapid!

Program taught in:
Germană
AKAD University
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
24 - 30 luni
Part-time
Price
12,720 EUR
Taxele totale de școlarizare
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date