Administrare și supraveghere M.Ed. / Ed.S (Online)

Generalități

Programul de descriere

Programele postuniversitare de la Universitatea Clemson se bazează pe experiențele bogate și expertiza facultăților și studenților pentru a oferi un mediu educațional în care ambele grupuri se împărtășesc în cercetare, explorare și anchetă. Rezultatul acestei sinergii este impactul - asupra comunității noastre și nu numai.

Masterul nostru online de educație (M.Ed.) și Specialistul în educație (Ed.S.) în programe de administrare și supraveghere sunt destinate educatorilor cu experiență care doresc să învețe cum să servească studenții și comunitățile în colaborare și să dobândească abilitățile necesare pentru a rezolva complexul. problemele cu care se confruntă școlile astăzi. M.Ed. și Ed.S. programele combină excelența educațională pentru care este cunoscută Universitatea Clemson cu flexibilitatea de care au nevoie mulți educatori. Programele permit studenților să obțină o diplomă avansată în leadership educațional. Ed.S. este un post-master și este potrivit pentru persoanele care au deja un master. Absolvenții noștri devin directori, asistenți de directori, antrenori de instruire, specialiști în curriculum și servesc într-o mare varietate de roluri de conducere la nivel de clădire și la nivel de district. Noile cohorte încep în fiecare vară și toamnă. GRE nu mai este necesar pentru admitere.

MEd oferă trei opțiuni de grad, fiecare dintre acestea constând în 36 de ore de credit.

Opțiunea 1: MEd cu certificare la nivel de clădire din Carolina de Sud

Pentru cadrele didactice care dețin un permis de valabil profesori Carolina de Sud, certificarea Pathway include un miez de 30 de ore și două stagii și conduce la certificare , fie la nivel administrativ clădire elementar sau secundar.

Opțiunea 2: MEd cu potențial pentru certificare la nivel de clădire în afara statului *

Educatorii care predau sub un certificat dintr-un stat altul decât Carolina de Sud pot aplica pentru certificare în propriul stat, completând nucleul de 30 de ore al lui Clemson și transferând în șase ore de stagiu de credit dintr-un alt program acreditat.

* Clemson's MEd este complet acreditat în Carolina de Sud. Cu toate acestea, educatorii interesați să primească certificarea într-un alt stat sunt responsabili de consultarea cu agențiile lor de educație de stat pentru a determina cerințele lor specifice de certificare.

Opțiunea 3: MEd

Cei care doresc o diplomă de conducere educațională fără certificare pot lua nucleul de 30 de ore și pot adăuga două opțiuni la nivel absolvent. Studenții pot alege dintr-o gamă de electives din Colegiul de Educație din Clemson. Aceste cursuri sunt predate online și pot duce la certificare suplimentară în domenii precum leadershipul atletic, dezvoltarea resurselor umane, proiectarea instrucțiunilor online, alfabetizarea, STEAM și alte domenii.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare coun ... Citeste mai mult

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare counselors to serve in communities; train student affairs practitioners, administrators and faculty to serve in higher education; and prepare training and development specialists for business and industry. But we do even more. We engage tomorrow’s educators in high-quality research and professional learning that will help them make a difference in the world. Citește mai puţin