Citește Descrierea Oficială

Îți place să lucrezi cu cuvinte?

Editare și publicare este un câmp creativ și dinamic, care deține un mare apel pentru cei care iubesc să lucreze cu cuvintele. Este un domeniu care adesea implică colaborarea cu scriitori, designeri, artiști și profesioniști de pe ecran.

Certificatul nostru absolvent de editare și publicare vă va oferi cunoștințe fundamentale cu privire la conceptele de design, abilitățile tehnice, constrângerile legale și etice și procesele editoriale necesare pentru o carieră atât în ​​editarea, editarea și editarea online. Veți efectua cursuri în domeniul editării, corectării și redactării editorilor, oferindu-vă cunoștințele practice profesionale de care aveți nevoie pentru a lucra în domeniu.

Rezultatele carierei

Publicarea poate fi un câmp flexibil, cu mulți practicanți care se deplasează între munca internă și cea independentă pe parcursul carierei. Absolvenții acestui grad pot lucra în calitate de specialiști în editare și publicare în organizații corporatiste, guvernamentale și academice, atât în ​​cadrul tipografiilor tradiționale, cât și în cel al publicațiilor electronice.

Structura programului

Cursuri care trebuie studiate

  • Cursuri de bază (4 unități)

Cat va costa?

Costurile anuale aproximative pentru primul an de studiu (8 unități) din acest program sunt:

Mod de studiu / cost

  • Plata integrală a taxei locale: 9560 AUD

Împrumut pentru a vă ajuta să vă plătiți onorariile

Este posibil să nu fiți nevoit să plătiți în avans taxele pentru curs (subiect). HECS-HELP și FEE-HELP vă permit să amânați taxele până când venitul dvs. atinge un anumit nivel.

De asemenea, puteți beneficia de asistență financiară de la Centrelink.

Burse și asistență financiară

Este posibil să puteți aplica pentru burse pentru a vă ajuta cu costurile de studiu.

Cerințe de intrare

  • 3 ani de licență sau echivalent

Limba engleză cerințe

Sunteți obligat să îndepliniți cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită un minim de IELTS 6.5 sau echivalent.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, vă puteți aplica pentru a studia un program de limbă engleză aprobat de universitate.

Pathways admitere

O serie de alte Pathways sunt, de asemenea, disponibile dacă nu ați reușit să studiați anterior sau nu îndepliniți cerințele de intrare în programul dvs. de interes.

* Informații suplimentare privind admiterea

Un rang de selecție ajustat este rezultatul combinării rangurilor suplimentare prin scheme speciale de intrare pentru admitere.

Sistemele speciale de intrare pentru admitere vă pot ajuta să intrați în programul dorit prin creșterea numărului de locuri selectate, prin alocarea unor rânduri suplimentare în anumite circumstanțe.

Cum să aplicați

Datele de închidere

Aplicând direct la USQ:

  • Semestrul 1, 2019 - aplicațiile se închid luni, 18 februarie, iar semestrul 1 începe luni, 25 februarie 2019.

Dacă aplicați prin QTAC, va trebui să verificați datele de închidere QTAC.

Credit pentru studii anterioare sau experiență de muncă

Poate fi eligibil pentru credit dacă ați studiat anterior sau aveți o experiență de lucru relevantă. Acest lucru va contribui la reducerea numărului de cursuri de care aveți nevoie pentru a finaliza programul.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Southern Queensland (USQ) »

Ultima actualizare August 2, 2018
Acest curs este Online
Duration
1 an
Part time
La zi
Price
9,560 AUD
Plata integrală a taxei locale
După locații
După dată