ATHE Nivelul 4 Diploma extinsă în afaceri și management

Generalități

Programul de descriere

Diploma extinsă ATHE Nivel 4 în calificare Business și Management este de 120 de credite la nivelul 4 și este echivalentă la nivelul primului an de licență.

Studenții care completează această calificare pot progresa la ATHE Nivelul 5 Diploma extinsă în afaceri și management, care asigură intrarea în cel de-al treilea an de licență. Studenții vor lua 4 unități obligatorii în valoare de 60 de credite și alte 4 unități opționale în valoare totală de 120 de credite.

Progresia spre anul final de licență

La finalizarea cu succes a nivelului 4, veți progresa la ATHE Level 5 Diploma extinsă în afaceri și management. În urma acordării nivelului 5, veți fi eligibil pentru a intra în ultimul an al unei licențe (Top-Up).

Aceste opțiuni de progresie sunt disponibile în baza acordului de colaborare dintre Universitatea din Bolton și WINC Online.

Gradul Top-Up este oferit prin învățare sincronă online, care folosește tehnologia prelegerii de lectură în locul unei săli de clasă tradiționale, permițându-vă să accesați cursurile dvs. din orice parte a lumii!

128884_1.jpg

Unități de nivel 4

Titlul unității Nivel Credit GLH
Unități obligatorii
Mediul de afaceri 4 15 60
Oameni din organizații 4 15 60
Tehnici de contabilitate financiară și de gestiune pentru manageri 4 15 60
Abilități de comunicare pentru afaceri 4 15 60
Managementul resurselor 4 15 60
Marketing Mix 4 15 60
Responsabilitatea socială a întreprinderilor 4 15 60
antreprenoriat 4 15 60

128885_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÎn față / neplăcut

Cerințe de intrare

  • Un profil de nivel avansat GCE cu realizare la 2 sau mai mulți subiecți susținuți de 5 sau mai multe GCSE la clasele C și superioare.
  • Alte subiecte legate de nivelul 3, cum ar fi Diplomele ATHE de nivel 3.
  • Un certificat de acces la învățământ superior livrat de un institut de învățământ suplimentar aprobat și validat de o agenție de validare a accesului.
  • Alte calificări internaționale echivalente.
  • Elevii trebuie să aibă, de asemenea, un standard corespunzător de limba engleză pentru a le permite să acceseze resursele relevante și să finalizeze atribuțiile unității.

Învățarea online

Acest program este oferit în mod continuu prin auto-studiu și asistență îndepărtată Tutor, acest mod de studiu necesită autodisciplină și motivație pentru a asigura respectarea termenelor lunare. Ne propunem să vă sprijinim pentru a finaliza acest program în medie în 8 luni (deși poate fi mai lung dacă datele țintă nu sunt îndeplinite).

Vi se va permite accesul la VLE (mediu virtual de învățare) care conține toate resursele necesare pentru a studia fiecare subiect și apoi finalizați sarcinile de evaluare. Există un amestec de evaluare formativă și sumativă care vă permite să vă verificați progresul la sfârșitul fiecărei secțiuni. Vi se vor oferi datele de contact ale Tutorului și acestea sunt disponibile pe tot parcursul programului dvs. pentru a vă asigura că toate întrebările și incertitudinile dvs. sunt răspunse prompt.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Citeste mai mult

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Citește mai puţin