ONLINESTUDIES

Privește 3 {onlinestudies-a-level:plural} în Matematică {onlinestudies-a-level:singular} Online

Programele de nivel A oferă studenților posibilitatea de a se concentra pe un anumit subiect în timp ce își completează învățământul secundar. Aceste programe dezvoltă o bază solidă de cunoștințe într-o anumită zonă. Elevii utilizează adesea programul ca pregătire pentru succesul academic mai departe la o universitate.

Ce este un nivel A în matematică? Acest curs de studiu poate oferi studenților o înțelegere largă a conceptelor matematice, creând o bază solidă a cunoștințelor. Elevii lucrează de multe ori printr-o varietate de probleme de probă urmate de examene. Elevii pot învăța cum să gestioneze numere atât cu, cât și fără ajutorul unui calculator. Clasele cursului acoperă în mod obișnuit subiecte cum ar fi algebra, trigonometria, diferențierea, integrarea, exponentialele, graficul, secvențele și coordonatele polare.

Elevii care absolvesc programul pot obține o varietate de beneficii. Abilitățile de rezolvare a problemelor utilizate pentru abordarea matematică pot fi aplicate unei varietăți de cariere. În plus, o înțelegere puternică a manipulării numărului și a teoriei matematice poate deschide o serie de oportunități academice și de carieră viitoare.

Prețul studiului diferă în funcție de instituția vizată și locația înconjurătoare. În mod obișnuit, studenții finalizează cursul în doi ani, însă unii studenți pot dura mai mult. Cercetarea costurilor și planificarea poate ajuta elevii să aloce fonduri adecvate.

Elevii pot lua materialele pe care le-au învățat în program și le pot folosi pentru a-și urma un grad mai înalt, în timp ce alți elevi aleg să intre direct într-o poziție. În ambele cazuri, absolvenții pot spera să găsească o varietate de locuri de muncă. Unii studenți pot găsi posturi în economie sau finanțe în calitate de contabili, analiști sau auditori. Alți studenți pot găsi posturi de analisti de date în diferite industrii, inclusiv marketing, producție sau producție. Unii studenți pot găsi și posturi de cercetători sau profesori.

Multe instituții oferă un nivel A în matematică. Unele școli oferă programe online pentru studenți pentru a accesa mai ușor această oportunitate academică. Pentru a vă iniția interesul academic, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

3 Rezultate din Matematică Filter

A-nivel în matematică

SFH StudyFromHome
A-levels
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online

Acest curs vă va pregăti pentru ședința la nivelul A în matematică. Veți putea obține până la 56 de puncte UCAS pentru a vă ajuta în procesul de înscriere la universitate. ...

Citeste mai mult

Un curs de nivel matematică pură

UK Open College
A-levels
<
Frecvență redusă
<
700 ore
Engleză
Online

Acest lucru Un nivel curs de matematică pură este conceput pentru studenții care lucrează la domiciliu. Subiectele sunt prezentate în "bucăți" mici cu exemple urmate de activi ...

Citeste mai mult

Un curs de matematică statistică la nivel

UK Open College
A-levels
<
Frecvență redusă
<
700 ore
Engleză
Online

Această distanță de învățare un curs de matematică nivel se bazează pe munca acoperite în GCSE matematică la nivel superior, deci trebuie să fie familiarizați cu toate tipuril ...

Citeste mai mult