Curs la o privire

 • Codul național - 52708WA
 • Cod: DIA
 • Durata cursului: 18 luni
 • Curs predat în limba engleză

Alăturați-vă acestui program interactiv, LIVE Online, pentru o perioadă de 18 luni cu jumătate de normă, pentru a câștiga:

 • Abilități și know-how în cele mai recente tehnologii în instrumentație, controlul proceselor și automatizarea industrială
 • Orientarea experților în domeniul automatizării industriale în domeniu, cu o vastă experiență, mai degrabă decât din informațiile clinice obținute din cărți și colegii
 • Credibilitate ca expert local de automatizare industrială în firma dvs.
 • Conectarea la rețea în industrie
 • Îmbunătățirea perspectivelor de carieră și a veniturilor
 • Diplomă avansată de clasă mondială în automatizarea industrială

Prezentare generală

Obțineți cunoștințe și expertiză puternice în domeniul automatizării industriale care acoperă o gamă largă de competențe, de la instrumente, automatizări și controlul proceselor, comunicații de date industriale, planificarea proceselor, management de proiect și financiar și inginerie chimică cu o concentrare practică puternică .

Automatizarea industrială este o zonă extrem de rapidă în comparație cu cele mai tradiționale, cum ar fi ingineria electrică și mecanică. Domeniul este divers și dinamic și oferă posibilitatea unei cariere bine plătite și plăcute. Scopul cursului este de a vă împuternici cu cunoștințe practice care vă vor îmbunătăți productivitatea în zonă și vă vor face să vă poziționați ca lider în domeniul automatizării industriale în rândul colegilor dumneavoastră.

Diploma avansată a EIT în automatizarea industrială este recunoscută la nivel mondial și a fost aprobată de către Societatea Internațională de Automatizare (ISA) .

Structura programului

Programul este compus din 72 de subiecte din 21 de module care rulează prin șapte (7) fire pentru a vă oferi o acoperire practică maximă în domeniul automatizării industriale:

 • Instrumentație, automatizare și control al proceselor

 • Inginerie Electrică

 • Electronică

 • Comunicarea industrială a datelor și crearea de rețele

 • Inginerie Mecanică

 • Management de proiect

 • Inginerie Chimica

Modulele sunt completate în următoarea ordine:

 1. Instrumente practice pentru automatizare și control al proceselor

 2. Bazele fundamentale ale ingineriei chimice (pentru inginerii nechemici)

 3. Valve de comandă pentru dimensionarea, selectarea și întreținerea

 4. Elemente fundamentale de proiectare a instalațiilor de proces și de proiectare a conductelor

 5. Controlul procesului practic pentru ingineri și tehnicieni

 6. Reglarea practică a buclelor de control industrial pentru ingineri și tehnicieni

 7. Sisteme de control distribuite practice (DCS)

 8. Controlere logice programabile practice (PLC) pentru automatizare și control al proceselor

 9. Cele mai bune practici în comunicarea datelor industriale

 10. Controlul practic avansat al procesului pentru ingineri și tehnicieni

 11. Controlul și instrumentele practice pentru cazane pentru ingineri și tehnicieni

 12. Zonele periculoase pentru ingineri și tehnicieni

 13. Sisteme practice de siguranță și sisteme de oprire de urgență pentru industriile de proces utilizând IEC 6155 și IEC 61508

 14. Practic HAZOPS (Studii de pericol și operabilitate) pentru ingineri și tehnicieni

 15. Ecranul practic, EMC / EMI, reducerea zgomotului, structura de împământare și tabloul circuitelor de sisteme electronice

 16. Wireless Ethernet practic și rețea TCP / IP

 17. Sisteme practice de telemetrie radio pentru industrie

 18. Sisteme SCADA practice pentru industrie

 19. Tehnologii de protecție, control și întreținere a motoarelor

 20. Distribuția energiei electrice pentru ingineri și tehnicieni

 21. Managementul practic al proiectelor pentru ingineri, tehnicieni și tehnicieni din domeniul electrotehnic, instrumentar și mecanic

Cine ar trebui să completeze acest program

Oricine dorește să obțină o cunoaștere solidă a elementelor cheie ale automatizării industriale pentru a-și îmbunătăți abilitățile de lucru și pentru a-și îmbunătăți perspectivele de muncă:

 1. Electricieni și electricieni

 2. Ingineri și supervizori de întreținere

 3. Consultanți pentru managementul energiei

 4. Ingineri de automatizare și proces

 5. Ingineri de proiectare

 6. Manageri de proiect

 7. Instructori și ingineri de instrumentație

 8. Consultanta ingineri

 9. Managerii de producție

 10. Ingineri chimici și mecanici

 11. Instrumente și tehnici de control al proceselor

Chiar și cei cu experiență în domeniul automatizării industriale pot considera util să participe la unele dintre subiecte pentru a câștiga know-how într-un format foarte concentrat, dar practic.

** O notă privind recunoașterea acestei calificări și a unui curs acreditat în sistemul de învățământ australian: Cursurile acreditate în Australia trebuie să fie re-acreditate la fiecare 3 ani. Cererea de reacreditare a acestui program în conformitate cu Cadrul Australian de Calificări (AQF) este în curs de desfășurare și urmează a fi prezentată Consiliului de Acreditare de Formare WA (TACWA).

La data la care au fost publicate informațiile despre program prezentate aici, a fost prezentată o cerere adresată TACWA pentru re-acreditare, prin urmare data începerii cursului este provizorie și depinde de aprobarea oficială. Odată re-acreditat, EIT intenționează să livreze acest program studenților din întreaga lume.

Rezultate de muncă, recunoaștere internațională și calificare profesională:

Diploma avansată de calificare în domeniul automatizării industriale este recunoscută de către inginerii Australia și (prin Accordul Dublin) de asociații și societăți profesionale de conducere din Australia, Canada, Irlanda, Coreea, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Marea Britanie și Statele Unite. Acordul de la Dublin este un acord pentru recunoașterea internațională a calificărilor tehnicianului tehnic.

De exemplu, studenții actuali înscriși pot aplica pentru calitatea de membru gratuit al studenților la Engineers Australia. După absolvire, puteți să vă înscrieți pentru a deveni un asociat de inginerie, în timp ce absolvenții interesați de recunoașterea în Marea Britanie pot candida pentru a deveni membri ai Institutului de Inginerie și Tehnologie (IET) în calitate de membru tehnician al Institutului de Inginerie și Tehnologie.

Această recunoaștere profesională îmbunătățește foarte mult mobilitatea absolvenților globali și vă oferă posibilitatea unei cariere cu adevărat internaționale.

Veți fi calificat pentru a găsi un loc de muncă ca asociat de inginerie în industria publică și privată, inclusiv industria de transport, producție, proces, construcții, resurse, energie și utilități. Asociații de ingineri deseori lucrează în sprijinul inginerilor profesioniști sau al tehnologilor tehnologici într-un mediu de echipă. Dacă preferați să lucrați pe teren, puteți alege să găsiți un loc de muncă în calitate de supraveghetor de șantier, tehnician senior, asistent de inginerie sau altul.

Cerințe de intrare

Acest Diplomă Engineering Institute Of Technology este un program accelerat, practic, orientat spre muncă. Este conceput pentru ingineri și tehnicieni care au un anumit fundal în domeniu. Aceștia includ și cei care au calificări tehnice sau "comerciale" care doresc să treacă la următorul pas de carieră, cei cu experiență de muncă semnificativă care au nevoie să-și formalizeze și să-și îmbunătățească realizările, și cei cu calificări superioare într-un domeniu conex care doresc să dezvolte cunoștințe de specialitate.

Experiența de lucru practică în domenii conexe de inginerie ar ajuta foarte mult. Nu ar fi potrivit pentru un student fără experiență de muncă relevantă. Vom revizui cererea dvs. și vă recomandăm să faceți studii pre-program dacă este necesar.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Engineering Institute Of Technology »

Ultima actualizare August 21, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Feb 3, 2020
Iunie 8, 2020
Duration
18 luni
Part time
Deadline
Contactează şcoala
Live Online Qualification
După locații
După dată
Start Date
Feb 3, 2020
End Date
Aug 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification
Start Date
Iunie 8, 2020
End Date
Dec 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification
Start Date
Oct 5, 2020
End Date
Apr. 2022
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification

Feb 3, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification
End Date
Aug 2021

Iunie 8, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification
End Date
Dec 2021

Oct 5, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Live Online Qualification
End Date
Apr. 2022