Keystone logo

1 Online Programe în Științe ale Exercițiilor Fizice 2024

Filtre

Filtre

 • Studii privind sportul și exercițiile fizice
 • Știința sporturilor
 • Științe ale Exercițiilor Fizice
Domenii de studiu
 • Studii privind sportul și exercițiile fizice (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Online Programe în Științe ale Exercițiilor Fizice

  Știința exercițiului este un domeniu fascinant care se scufundă în lumea mișcării corpului uman. Explorează subiecte precum anatomia, mecanica mișcării și chiar psihologia sportului. Dacă sunteți pasionat de sănătate și fitness, o diplomă în Știința exercițiului poate deschide porțile către cariere în domenii precum promovarea sănătății, kinetoterapie, coaching și antrenament personal.

  Când studiezi Știința exercițiului, vei urma cursuri pe subiecte precum anatomie, fiziologie, kinesiologie și nutriție. De asemenea, veți învăța cum să creați programe de fitness sigure și eficiente, adaptate persoanelor sau grupurilor. În plus, veți obține informații despre lucruri precum învățarea motrică și prevenirea rănilor.

  Odată ce ați obținut diploma de știință a exercițiului fizic, veți fi gata să lucrați într-o varietate de setări, cum ar fi săli de sport și unități de antrenament, în laboratoare de cercetare sau direct cu echipe sportive. Și dacă ești dornic să înveți în continuare, poți urma diplome superioare în domenii precum kinetoterapie sau terapie ocupațională.

  Deci, indiferent de calea de carieră pe care o alegeți după ce ați obținut diploma de știință a exercițiului fizic, veți avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele de fitness și să trăiască o viață mai sănătoasă.