Citește Descrierea Oficială

Maestrul on-line de IFM (MBA Healthcare Management) Managementul sănătății are drept scop de a instrui profesioniști specializați în gestionarea și administrarea sectorului sănătății în Spania, ale căror conturi de cheltuieli pentru mai mult de 9,6% din PIB. Acest sector se confruntă cu o transformare în cazul în care progresele științifice, noile tehnologii, condiții demografice ale politicilor financiare, printre alți factori populație, legislație, buget și, necesită o bună gestionare a resurselor pentru a asigura un sistem de sănătate durabil. Această transformare a sectorului sănătății are drept consecință directă necesitatea unor noi profesioniști specializați în management, management al sanatatii si administrarea spitalului, atât pentru sectorul public și cel privat.

În acest context, un MBA în Healthcare Management le permite să gestioneze în mod eficient și de a efectua funcții administrative și consiliere în instituțiile de sănătate, atât la nivel global și în toate domeniile sale: marketing, finanțe, resurse umane, logistică, planificare strategică, calitate, responsabilitatea de sănătate, etc.

Pe de finisare de master în studenții MBA de management al sănătății vor avea cunoștințele necesare pentru a înțelege situația actuală a sistemului de sănătate, responsabilitatea etică, precum și nevoile de satisfacție a clienților, în scopul de a domina toate modelele existente de sanatate. Veți dobândi instrumentele și să stăpânească tehnici și modele de clinici de management si spitale.

În IFM dorim să se alăture Master în Management Sanitar sprijinul academic al Universității Camilo Jose Cela dând acesta din urmă o diplomă universitară corespunzătoare.

Fiind student al oricărui management al sănătății curs școlar IFM oferă accesul studenților la oportunitățile și practicile de locuri de muncă.

OBIECTIVE Master în Business Administration (MBA) - Specialitatea Healthcare Management

Elaborarea de ghiduri și abilități analitice pentru un management adecvat. În școala noastră de Management în Sănătate vă va învăța, de asemenea, la:

 • Să dezvolte cele mai importante domenii pe care managerii de sănătate trebuie să stăpânească pentru a aborda gestionarea organizațiilor de sănătate eficient de marketing zonă, resurse umane, finanțe, logistică, de calitate, responsabilitatea de sănătate, planificarea strategică și noile tendințe în managementul sănătății.
 • Să elaboreze orientări și abilități analitice pentru managementul afacerilor de succes și de a îmbunătăți viitorul tau profesional.
 • Având un cadru de cunoștințe de bază de coordonare și de conducere în cadrul
 • organizațiile de asistență medicală.
 • Să înțeleagă situația actuală a sistemului de sănătate, nevoile de satisfacție a clienților și responsabilitatea etică a managementului sănătății și cunosc mediul politic, social și economic în care operează diferitele modele existente de sănătate.
 • Mastering planificarea strategică și fazele în care este împărțit și să cunoască conceptele de bază legate de calitate și de departamentele de resurse umane.
 • Să înțeleagă importanța funcției logistice în toate organizațiile de sănătate și stăpânească cunoștințe de bază de inginerie spital și tehnici avansate de management pentru întreținere.
 • Să analizeze situația sustenabilității sistemului de sănătate, din punctul de îngrijire și cerințele financiare, precum și să identifice caracteristicile diferitelor modele de sănătate care coexistă în sistemul de sănătate.

Metodologia și evaluare

METODOLOGIE

Master în Healthcare Management (MBA) este prevăzut cu o metodologie complet accesibilă prin intermediul on-line de livrare.

 • Mod Online: Campus Virtual accesibile în orice moment și loc.
 • Mod de distanță: Cărți și materiale în format text cu conținutul.

În plus față de studiul de MBA de management al sănătății în orice oferă modalități complementare:

 • cursuri online: prin intermediul platformei noastre virtuale vor avea acces să trăiască cursuri online. Interacționa cu profesorii și de a pune întrebări. De asemenea, în cazul în care nu pot participa, vei avea toate sesiunile înregistrate pentru a fi văzut din nou.
 • Virtual Campus: Punctul principal al formării on - line IFM. Comoditati includ toate materialele de conținut și de formare. Cu învățarea intuitiv și ușor de acces.
 • Experti Tutorii: Profesioniștii din sectorul va cuprinde tutore personal, ei se vor transforma în formarea dumneavoastră, însoțește pe care de-a lungul întregului carieră. Le puteți contacta prin telefon, în persoană, chat-uri sau tutoriale forum.
 • Biblioteca virtuală: acces liber la mai mult de 9.000 de referințe legate de lumea de management al sănătății și de afaceri.
 • Webinare și știri. profesioniștii din industrie vor împărtăși cunoștințele lor și evenimentele discutate problemele curente. Cu Masterclass noastre și mese rotunde se pot face în rețea cu alți experți și studenți.

EVALUARE

Studentul are exerciții de auto-evaluare a fiecărui modul al programului de formare, pentru a ajuta la măsurarea progreselor în studiul lor. De asemenea, obținerea titlurilor de Master de către IFM Business School și Maestru de Universitatea Camilo José Cela este supus care trece un chip examen sau on-line, cererea studentului.

Perspectivele de carieră

La sfârșitul anului MBA nostru va fi gata pentru a servi ca:

 • Director și manager de afaceri în sectorul sănătății
 • consultant strategic în domeniul financiar, de marketing și tehnologice zona companiilor legate de sănătate
 • Director Marketing și Vânzări
 • Director Dezvoltare
 • antreprenor

garantate și schimb de practici ocuparea forței de muncă

FMI Business School, prin intermediul site-ul său și practicilor de angajare garantează studenților MBA cu specializare în practicile de management al sănătății în companii. Condiții de interogare.

Printre companiile pe care FMI le acorduri de cooperare de învățământ pentru formarea profesională în locuri de muncă, se numără:

Partners117

Preț și Burse

În IFM oferă studenților noștri facilități de plată mari:

 • Grant de până la 65%
 • Finanțare de până la 12 luni, fără dobândă sau intervenție a băncii (a se vedea condițiile)
 • Plata: Plata (Reducere 5%) / Plata in rate fara dobanda
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 39 mai multe cursuri de la IMF Business School »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 luni
Part time
La zi
Price
9,600 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date