Citește Descrierea Oficială

Master MBA Online este pentru tine:

 • A obține cunoștințele necesare pentru gestionarea și conducerea diferitelor discipline și tehnici esențiale pentru buna funcționare a unei organizații sau societate.
 • Să dezvolte, să implementeze, să monitorizeze o strategie de management al afacerilor pentru succes.
 • Să evalueze și să evalueze adecvarea strategiilor comerciale.
 • Analizeaza planul de marketing al unei companii și de a lua decizii în consecință, pe canalele de marketing în cadrul unui mediu on-line și internațional.
 • Efectua analize economice și financiare.
 • Cunoscând buna desfășurare a operațiunilor de management al unei companii.

MBA on-line se adresează profesioniștilor și absolvenți cu experiență de lucru care au lucrat în companii, cum ar fi manageri de mijloc care doresc să-și îmbunătățească poziția de lucru. Realitatea astăzi arată că, dacă aveți un master foarte dificil de a găsi de lucru sau de a îmbunătăți pe ea. În urma o diplomă de master în management și administrarea afacerilor, evoluția este evidentă. Un director funcțional al unui IMM poate deveni director general funcțional sau director al unei companii mari. În cazul unei poziții intermediare, cum ar fi un manager de produs puteți obține pentru a deveni director de marketing sau director sau administrator al unui IMM.

Utilizând metodologia cazului și Master în Business Administration (MBA), se concentrează pe furnizarea de cunoștințe și să se consolideze în două grupuri. Subiectele de bază: marketing, finanțe și resurse umane; și trans: celelalte domenii ale cunoașterii și în principal, s-au axat în domeniul comunicării.

Scopul MBA Online este de a instrui pe elevi să formuleze și să pună în aplicare strategii de succes în managementul afacerilor care intră în fiecare dintre domeniile societății. managerii modalitate pot evalua planurile de marketing și canale adecvate pentru produse sau servicii de piață; operațiunile de control și a planurilor de logistică; sisteme și tehnologia informației; Resurse umane; și situația economică și financiară. În cele din urmă furnizează cunoștințele necesare pentru managementul afacerilor de succes în oricare dintre aspectele unei organizații.

Kermes se alăture experiența de predare de MBA de profesioniști cu o vastă experiență în administrarea de management și de afaceri.

Metodologia și evaluare

METODOLOGIE

Am ancorat cu ideea de a oferi educație accesibile pentru oricine, în orice situație. Cu peste 15 ani de experiență în formare, am devenit un punct de referință internațional în domeniul educației on-line.

 • Metodologie on - line: Accesați agenda din campusul nostru virtual. Disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
 • Distanța de Metodologie: Dacă preferați, pentru a primi materialul de curs în formă de carte.
 • Metodologia de învățare mixtă: Cu avantajele modul on - line, în plus față de participarea la cursuri.

Va oferim o metodologie apropiată studentului prin punctele cheie ale metodologiei noastre:

 • Trăi clase virtuale: Deci , le puteți vedea numai cu acces la internet. Ascultă, întrebări și discuții cu profesorul prin intermediul platformei interactive. Dacă ați ratat-o ​​sau ar dori să vadă un fel din nou, le puteți accesa din campusul IFM în sine.
 • Virtual Campus: Autentificare când sau în cazul în care doriți să tot conținutul educațional, cu posibilitatea de a vizualiza prin intermediul instrumentului de sine sau de a descărca în format PDF 2.0. Colaborează și interacționează cu colegii și profesorii prin intermediul unor grupuri de discuții și forumuri de discuții și chat-uri. Ia-lecturi, studii de caz și cazuri practice, cu posibilitatea de auto-test evaluat.
 • Biblioteca virtuală: Bucurați - vă de peste conținut educațional on - line, mai mult de 9.000 de referinte peste 120 de specialitate și în legătură cu lumea editura. Formatul virtuală vă permite să evidențiați, adăugați note sau modifica modul de afișare a textului cu o misiune de promovare a învățării.
 • The Guardian Unlimited: Acesta are sprijinul unui tutore personal și profesori de a avea acces la profesioniștii din industrie , cu care să efectueze e-clasă de îndrumare și de contact , prin camere de chat, forumuri, telefon sau e - mail. În cazul în care aveți nevoie de ea vă puteți întoarce pentru a face față tutoriale la sediul FMI.
 • Masterclass și rețele: O parte esențială în lumea de formare sunt în rețea. În IFM noi oferim vă puteți țese propria rețea cu colegii și profesioniști, prin invitații la webinarii, mese rotunde, și tot felul de evenimente curente.
 • Studiu de caz: Fiecare modul este proiectat pe un studiu de caz practic, o companie reala si prezent, Amadeus, care va studia datele și circumstanțele dumneavoastră. De lucru ea din perspectiva fiecăreia dintre materiale ca student studiaza, vă permite să dezvolte o viziune globală a lumii de afaceri.

EVALUARE

Evaluarea continuă ca în timpul MBA Online. Fiecare modul este evaluată prin combinarea unei revizuiri on-line și dezvoltarea studiilor de caz.

grade final obținerea maestrului de către UCJC (Universidad Camilo José Cela) și FMI Business School, se supune depășirea fiecărui test modulul menționat mai sus și activitatea de dezvoltare de a stăpâni.

Perspectivele de carieră

La sfârșitul acestui Master MBA Online vă poate îndeplini funcțiile de:

 • Director și manager de afaceri.
 • consultant strategic în diferite domenii ale companiei.
 • Director de afaceri, vânzări și marketing.
 • Brand Manager / Brand Manager.
 • Responsabil pentru dezvoltarea afacerilor.
 • Managerul de produs.

Ne dorim ca elevii noștri să dobândească IFM limba lingvistică și necesare pentru a funcționa în lumea profesională cu competență garanții.

O modalitate de a demonstra cunoștințele în limbi este prin promovarea examenelor de limbi oficiale. Acesta este motivul pentru divizia noastră de la Executive Language School IFM pregătească pentru certificarea oficială a examenelor de limba Universitatea Cambridge (PET, FCE, CAE si CPE).

Locuri de muncă și practici garantate

FMI Business School, prin intermediul site-ul său și practicilor de angajare garantează studenților MBA, stagii în companii. Condiții de interogare.

Printre companiile pe care FMI le acorduri de cooperare de învățământ pentru formarea profesională în locuri de muncă, se numără:

partner115

Preț și Burse

În IFM oferă studenților noștri facilități de plată mari:

 • Grant de până la 65%
 • Finanțare de până la 12 luni, fără dobândă sau intervenție a băncii (a se vedea condițiile)
 • Modalitate de plata on-line: Plata (Reducere 5%) / Plata in rate fara dobanda
 • Formularul de plată blended: Plata (Reducere 5%) / Plata in rate fara dobanda
 • Bonus prin intermediul Fundației tripartit
Program predat în:
Spaniolă

Vezi 39 mai multe cursuri de la IMF Business School »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
12 luni
Part time
La zi
Price
11,300 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date