O Master Online de Arte în Relații Internaționale este conceput special pentru a oferi studenților o bază în teme avansate de relații internaționale, precum și o specializare într-un domeniu profesional interdisciplinar. Concentrările actuale includ Rezoluția globală privind securitatea și conflictele și Dezvoltarea internațională durabilă.

Elevii și membrii facultății interacționează în timp real în cadrul orelor săptămânale online, livrate printr-o platformă inovatoare de videoconferințe. Elevii trebuie să completeze cursuri și lecturi înainte de aceste mici sesiuni de discuții live.

Prin folosirea tehnologiilor inovatoare și a experientelor imersive din lumea reală, Relațiile Internaționale Online îmbină flexibilitatea unui program online global cu rigurozitatea, calitatea și interacțiunea în clasă a unei experiențe în campus. Elevii programului beneficiază de:

  • Cursuri live, găzduite online de faimoasa facultate americană

<li> Conținut curs de înaltă calitate, disponibil în mod obișnuit, disponibil 24/7</li> <li> Interacțiuni sociale cu colegii și profesorii influenți</li> <li> Învățarea în lumea reală printr-o experiență capstone și o imersiune DC</li> <li> Conexiuni pe tot parcursul vieții cu comunitățile UA și SIS</li>

Școala de serviciu internațional

Școala de serviciu internațional (SIS) de la Universitatea Americană înțelege că provocările globale complexe necesită soluții interdisciplinare și de colaborare. Comunitatea SIS diversificată este unită de ideea de serviciu. Facultatea de experți, personalul de susținere și rețeaua de colegi realizați pregătesc studenții pentru o carieră în afacerile internaționale, cu atenție la sensibilitatea și înțelegerea interculturală, expertiza profesională și abilități analitice puternice. SIS este în mod constant clasat ca o școală de top-zece afacerilor internaționale de către revista Politică Externă.

Concentrațiile studiului

Rezoluția Globală privind Securitatea și Conflictul pregătește elevii să înțeleagă nuanțele păcii și securității și să conducă în roluri care vor preveni, gestiona și rezolva diverse conflicte. Elevii vor integra teoria și practica pentru a lucra în planificarea apărării, rezolvarea conflictelor transnaționale și securitatea din interiorul statului.

Dezvoltarea internațională durabilă încorporează politica și practica pentru a aborda ciclurile sărăciei, planificarea de mediu, schimbările climatice și fluxurile de resurse. Integrarea studiilor de mediu durabile și a practicilor internaționale de dezvoltare pregătește în mod unic studenții să înțeleagă și să rezolve problemele de inechitate pe un Pământ limitat de resurse.

Cerințe de admitere

Școala americană a Serviciului Internațional caută studenți internaționali online care sunt dedicați serviciului pentru binele global. Solicitanții trebuie să aibă sau să prezinte:

  • O diplomă de licență de la o universitate acreditată
  • Scorurile oficiale și actuale ale testărilor GRE (cod instituțional 0812)
  • Au fost înregistrate transcrieri oficiale de la toate instituțiile academice
  • Trei scrisori de recomandare
  • CV-ul curent al CV-ului
  • O declarație detaliată de scop
  • Trimiteți rezultatele examenelor TOEFL, IELTS sau PTE (dacă nu sunteți un vorbitor nativ de engleză)

Candidații la nivel internațional sunt bineveniți să se aplice pentru Relații Internaționale Online și cerințele pentru examenele TOEFL, IELTS sau PTE pot fi scutite dacă un student deține o diplomă de licență sau o diplomă superioară de la o universitate acreditată a cărei limbă de predare este engleza într-o țară în care limba engleză este de asemenea oficial limba.

Program predat în:
Engleză
American University - School of International Service (SIS)
Acest curs este Online
Start Date
Contact school
Duration
Price
Contact school
Deadline
Contact school