în curs de securitate cibernetică pentru întreprinderile mici și mijlocii: amenințările identificarea și prevenirea atacurilor

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

în curs de securitate cibernetică pentru întreprinderile mici și mijlocii: amenințările identificarea și prevenirea atacurilor

FutureLearn

Aproape zilnic auzim despre atacurile cibernetice asupra organizațiilor mari, dar foarte rar auzim multe despre atacuri similare asupra întreprinderilor mici și mijlocii. Acest lucru nu înseamnă că ei nu se întâmplă.

În acest curs, vei explora unele dintre cele mai comune amenințări cibernetice cu care se confruntă întreprinderile mici și mijlocii, ceea ce înseamnă un atac cibernetic, și ce instrumente și strategii practice vă pot pune în aplicare pentru a le preveni.

Investigați un atac cibernetic reale în acțiune

Vom începe prin a uita la recenta scurgere Panama Tipuri de hârtie afla mai multe despre amenințările cibernetice, metodele pe care hackerii le utilizează, precum și consecințele atacurilor cibernetice pot fi pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Explorați strategiile pentru protejarea organizației dvs. împotriva atacurilor cibernetice După ce vizualizați o simulare a unui atac cibernetic în acțiune, vom examina apoi câteva dintre instrumentele și strategiile de prevenire pe care le puteți pune în aplicare pentru a vă proteja organizația.

Aflați de la experți în securitate cibernetică

Universitatea Deakin a fost furnizarea de educație de securitate cibernetică din 2007. Experții noștri sunt cercetători activi și implicați în parteneriate cu organisme de conducere din industrie, cum ar fi Dimension Learning Solutions de date, care asigură dezvoltăm lumea reală de cunoștințe de securitate cibernetică și abilitățile studenților noștri.

Ia-învățare la etapa următoare

Acest curs este o introducere gratuită într-o diplomă de studii postuniversitare la Universitatea Deakin în securitatea cibernetică, care poate fi realizat în întregime pe FutureLearn

Ce subiecte vor acoperi ai?

Cu mai multe întreprinderi care operează on-line, riscurile pentru organizațiile pot varia de la nemulțumirea clienților până la închiderea de afaceri și ruina financiară. Scopul acestui curs este de a vă ajuta să înțeleagă și să abordeze aceste provocări de mai bine:

  • investighează un atac cibernetic în acțiune
  • analiza riscurilor și a efectelor de breșe de date
  • explorarea strategii pentru a proteja organizația dumneavoastră împotriva atacurilor cibernetice
  • audierea de la experți în securitate cibernetică.

Ce vei obține?

  • Identificarea riscurilor de securitate cibernetică cu care se confruntă întreprinderile mici și mijlocii
  • Explorați modul în care atacurile cibernetice impact asupra întreprinderilor mici și mijlocii
  • Dezvoltarea unor soluții viabile pentru prevenirea atacurilor cibernetice

Care este cursul de?

Acest curs a fost conceput pentru oricine care lucrează în întreprinderi mici sau mijlocii sau care are un interes în procesul de învățare mai multe despre identificarea amenințărilor cibernetice și prevenirea atacurilor potențiale. Învățarea acoperită este relevantă pentru cei cu sau fără un fond de IT.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
2 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala