în curs de inovare lanțului de aprovizionare: modul în care tehnologia poate crea un viitor durabil

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

în curs de inovare lanțului de aprovizionare: modul în care tehnologia poate crea un viitor durabil

FutureLearn

Fiecare produs pe care le folosim astăzi este rezultatul unui lanț de aprovizionare - o serie complexă de pași care transformă materiile prime în produsele finale pe care le folosim si totul legate de acest lucru. Gestionarea acestor lanturi de aprovizionare a devenit tot mai mult o provocare, mai ales cu toate tehnologiile moderne și tendințele zilele noastre. Economia de 24 de ore, livrarea rapidă a mărfurilor la casa ta, care doresc să fi personalizate produse și, desigur, accentul pe durabilitate sunt câteva dintre aceste tendințe.

În acest curs vei afla de ce gestionarea lanțurilor de aprovizionare este importantă și provocatoare. Este o activitate cheie pentru ambele mari companii multi-naționale, precum și pentru întreprinderile mici. Vom afla cum să proiecteze lanțurile de aprovizionare care îndeplinesc cerințele economice, de mediu și sociale viitoare, punând întrebări, cum ar fi:

  • Cum a devenit lanțul de aprovizionare la nivel mondial ceea ce sunt astăzi?
  • Cum poate tehnologia de comunicare (TIC), informații actuale și de a face lanțuri de aprovizionare mai eficiente?
  • Ce tendințe avem nevoie să recunoască și să facă față?
  • Cum se poate pune în aplicare inovațiile durabile ale lanțului de aprovizionare?
  • Și ce impact va tehnologiile de detecție, cum ar fi utilizarea de RFID, asupra lanțului de aprovizionare?

Ne vom uita la exemple din industria alimentară. De asemenea, lanțul de aprovizionare de construcție și de construcție vor fi discutate, deoarece acesta are un impact mare. Unul din cele trei camioane este legată de construcție, astfel inovațiile aplicate pe acest lanț poate avea un impact imens.

Vei fi încurajați să aplice cunoștințele puteți câștiga la propriul produs sau industrie (sau un lanț de companie și de aprovizionare vă interesează). Sunteți invitați să vă împărtășiți ideile pentru optimizarea lanțului de aprovizionare cu alți cursanți.

Împreună cu cadre universitare de la Universitatea din Twente și experți din industrie, veți învăța cum să inoveze lanțurile de aprovizionare. Instructorii au o vasta experienta in integrarea TIC și cercetare extensivă în procesul de optimizare a lanțului de aprovizionare, de inovare și de management.

Ce vei obține?

  • Descrie tendințele cheie în inovare a lanțului de aprovizionare.
  • Explicați în propriile lor cuvinte rolul tehnologiei informației și comunicării în domeniul inovării lanțului de aprovizionare.
  • Discutați despre impactul tehnologiei informației și comunicațiilor inovatoare și într-un mod clar și fundamenta.
  • Reflectați asupra inovației lanțului de aprovizionare în diferite domenii de aplicare, ca de exemplu, furnizorii de servicii logistice și industria construcțiilor.

Care este cursul de?

Lanțul de aprovizionare este o arie disciplinară transversală. În acest curs vom oferi o prezentare amplă, mai degrabă decât concentrându-se pe abilități matematice sau TIC / cantitative detaliate. Deși ne vom provocare pentru a efectua unele activități de modelare și tehnologia de bază, accentul se pune pe gândire lanțului de aprovizionare și recunoscând impactul TIC, astfel încât să puteți fi un inovator în acest domeniu și un factor de schimbare. Cheia unui bun manager lanțului de aprovizionare este capacitatea lui / ei de a gândi dincolo de granițele companiei și domenii funcționale. În plus, fiind interesat atât de afaceri și tehnologie este esențială.

Acest curs se adresează profesioniștilor și studenților în discipline, cum ar fi TIC, operațiuni, marketing, finanțe, .. care doresc să afle mai multe despre managementul lanțului de aprovizionare. managementul lanțului de aprovizionare și de operațiuni de profesioniști și studenți care doresc să învețe de la despre noile tendințe și tehnologii pot beneficia, de asemenea, de la curs. Așa cum suntem toți clienții finali ai lanțurilor de aprovizionare și impactul lanțurilor de aprovizionare asupra lumii noastre este enorm, mulți dintre noi dorim să știm ce se întâmplă în spatele scenei. toate Sunteți invitat să se alăture!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
6 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala