Citește Descrierea Oficială

Rezumatul cursului

Acest curs incitant, care se livrează online, este o colaborare între Universitatea din East London și Institute of Child Education and Psychology Europa ( ICEP Europe ). Susținută de cele mai recente cercetări în domeniul educației speciale, cursul se bazează pe competențele și competențele existente ale participanților. Scopul este de a spori calitatea educației pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale de învățare și de învățare suplimentare în întreaga lume. Cursul are o aromă internațională, atrăgând studenți din țări precum Australia, Hong Kong, Kuwait, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Canada și Noua Zeelandă. Nu se concentrează doar pe Marea Britanie, ci se uită și la modul în care politica este implementată în întreaga lume. Unul dintre aspectele cele mai interesante ale acestui curs este că cunoștințele sunt co-construite prin intermediul forumurilor de discuții online. În calitate de student, vă veți împărtăși experiențele și cunoștințele despre politică și practică în propriul context, conducând la o înțelegere mai bună a problemelor globale în ceea ce privește nevoile de învățare speciale și suplimentare pentru toți participanții. Finalizarea cu succes a acestui program de masterat, conduce la acordarea de MA speciale și nevoile suplimentare de învățare de la Universitatea din East London.

Cursul oferă o gamă variată de module concepute de experți în domeniu. Am conceput module pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre o serie de nevoi de învățare, precum și pentru a vă dezvolta gândirea reflectivă și critică cu privire la teoriile de incluziune și de învățare.

  1. Atât UEL, cât și Institute of Child Education and Psychology Europei (ICEP) au o experiență îndelungată în furnizarea de cursuri de înaltă calitate în domeniul nevoilor educaționale speciale în Regatul Unit, Irlanda și la nivel internațional.
  2. Formatul online al cursului și flexibilitatea de a plăti modulele pe bază individuală vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu programul dvs. existent și de a obține o calificare universitară recunoscută indiferent de locație.

Ce cercetăm

Dr. Paula Bosanquet, care predă atât cursuri de masterat în învățământ, cât și cursuri de specialitate cu nevoi educaționale speciale, este un expert de renume mondial în domeniul învățării independente și schelelor. Discuțiile pe această temă sunt în mare măsură solicitate la nivel local și național pentru asistenții și profesorii pedagogici, concentrându-se asupra modului în care aceștia pot permite elevilor, în special celor cu nevoi educaționale speciale, să fie elevi independenți. Dr. Wayne Tennent, care învață pe cursul MA de Educație, este un expert în citirea înțelegerii, având două cărți pe această temă și a condus numeroase proiecte în școli care au demonstrat impact asupra realizării elevilor în acest domeniu. Lucrează extensiv cu Asociația britanică de alfabetizare. Cercetarea lui Nicole Whitelaw și a lui Julie Gariazzo, ambii care predă cursul MA Special Educational Needs, se află în domeniul autismului, în timp ce dr. Margaret Etherington, șeful cursului MA Education, este un expert în artă și gen în educație . John Macklin, liderul conducerii MA în educație, efectuează cercetări privind conducerea în școli în legătură cu teoria complexității. Warren Kidd, predare și învățare în învățământul superior PGCert, cercetări în domeniul identității profesorilor și a publicat pe larg în domeniul sociologiei, predării și învățării. Cursul nostru de Doctorat Profesional (EDD) se bazează pe contribuția cercetătorilor din întreaga Școală de Educație și Comunități din Cass. Acesta este condus de dr. Gerry Czerniawski, care a publicat pe larg în domeniile predării și învățării, identității profesorilor și educatorilor, dezvoltării profesionale continue (CPD) și vocii elevilor. Un membru fondator al Forumului Internațional pentru Dezvoltarea Educației Cadrelor Didactice (InFoTED), lucrează la Consiliul Britanic al Asociației pentru Cercetare Educațională (BERA) și este președintele Forumului Curriculum Britanic al BERA. Gerry este profesor național la Academia de Învățământ Superior.

Cerințe de intrare

DE GRADUL Minim 2: 2 Onoruri Alte rute de intrare Vom lua în considerare, de asemenea, un certificat de educație; formare profesională la nivel înalt în SEN cu paritate demonstrabilă în experiență. Limba engleză cerințe IELTS 7.0 în general, cu un minim de 6.5 în scris, vorbind, citit și ascultare (sau echivalent recunoscut).

Cum vei învăța

Cursul este livrat în întregime online. Fiecare modul constă în citirea de materiale și legături cu politici relevante și actuale, precum și materiale audio și video care sunt utilizate pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Ca student, puteți utiliza facilitatea noastră online de bibliotecă, permițând accesul la o gamă largă de cărți electronice și jurnale electronice. De asemenea, participați la o serie de sarcini interactive în care dumneavoastră și colegii dvs. de studiu discutați problemele ridicate în lumina propriului context didactic și a contextului educațional. Aceste sarcini încurajează interacțiunea dintre participanți, permițându-vă să explorați teoria și practica cu alți profesioniști. De asemenea, sarcinile vă ajută să vă dezvoltați ideile prin discuții cu alții înainte de a vă apropia de sarcinile de evaluare. În plus față de discuțiile online, care implică tutorele modulului săptămânal, aveți acces la tutorele modulului prin intermediul tutorialelor online. De asemenea, aveți acces la o gamă largă de expertize de specialitate în domeniul nevoilor de învățare speciale și suplimentare de-a lungul cursului. Tutorii au lucrat profesional la un nivel înalt în domeniu și au experiență în lucrul cu participanții dintr-o gamă largă de culturi, medii și contexte profesionale. "Cursul are o vibrație adusă de diversele experiențe ale studenților noștri", spune profesorul Nicole Whitelaw. "Avem profesori, asistenți în sprijinul învățării, asistenți sociali, lucrători de sprijin pentru adulți și mult mai mulți participanți și împărtășirea perspectivelor lor pe teme speciale nevoilor și incluziunii. Acest lucru este sporit și de impactul internațional al cursului. Avem studenți din întreaga lume care învață în mod colaborat și se susțin reciproc. "Învățarea dvs. profesională este dezvoltată în continuare prin modulul Cercetare și metodologie, care vă pregătește să scrieți o disertație de 14 000 de cuvinte. Pentru a finaliza disertația, efectuați cercetări la scară mică în cadrul unui cadru educațional. Veți lega teoria și cercetarea curentă într-o zonă de interes, care vă permite să reflectați asupra propriei dvs. practici și asupra planului de schimbare.

Ce veți învăța

Acest curs este relevant atât pentru mediul de lucru, cât și pentru mediul specializat, iar obiectivul general este de a construi capacitatea cadrelor didactice și a altor profesioniști de a răspunde în mod eficient diverselor nevoi educaționale ale tuturor cursanților, inclusiv celor cu nevoi educaționale speciale și suplimentare. Veți câștiga o bază fermă în înțelegerea unei serii de nevoi educaționale speciale. Veți dezvolta cunoștințe detaliate privind nevoile speciale specifice, inclusiv autismul, dislexia și problemele de sănătate mintală și socială și emoțională. Pe parcursul cursului, veți fi susținut să dezvoltați o înțelegere critică a teoriei, alături de cunoștințele practice pe care le veți obține. Participanții sunt încurajați să facă legături între teorie și practica proprie și să devină practicieni reflectorizanți care sunt capabili să gândească proactiv și strategic în ceea ce privește asigurarea pentru elevii cu nevoi speciale de învățare.

Ce veți studia

module

  • Tulburări ale spectrului autism: perspective contemporane și cele mai bune practici (opțiune)
  • Dislexia și alfabetizarea: probleme, perspective și bune practici (opțiune)
  • Înțelegerea perspectivelor de comportament și a celor mai bune practici (opțiune)
  • Educație incluzivă: colaborare și cele mai bune practici (opțiune)
  • Cursanți cu o abilitate redusă: perspectivele teoriilor și cele mai bune practici (opțiune)
  • Aplicarea analizei comportamentale: Explorarea și practica critică (opțiune)
  • Metode de cercetare și disertație (bază)

Cariera ta viitoare

Acest curs vă va ajuta să dezvoltați o gamă de abilități transferabile care sunt de dorit într-o mare varietate de cariere. Aceste competențe includ cunoașterea teoriilor, legislației, politicilor și practicilor, alfabetizarea calculatorului, planificarea și gestionarea timpului și comunicarea scrisă. Veți demonstra, de asemenea, capacitatea dvs. de a gândi critic și de a proiecta și efectua cercetări la scară mică. Abilitățile și cunoștințele pe care le veți dezvolta în acest curs vor permite celor care lucrează în domeniul predării să obțină expertiză în zona din ce în ce mai căutată de nevoi speciale. Cu toate acestea, acest curs ar putea sprijini, de asemenea, cariere în domenii cum ar fi terapia, munca de sprijin, asistență socială, psihologie educațională și de lucru cu adulții cu nevoi suplimentare.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare April 21, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 6 anii
Part time
Price
1,090 GBP
Prețul enumerat mai sus este costul pe modul. Taxele sunt plătite pe bază de module pe bază de module, sunt disponibile planuri de rambursare.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date